Tannlege­bloggen

Tannlegesenteret 4 år!

Jubileum

Det var en gang to tannleger og en periodontist som for fire år siden bestemte seg for å flytte fra sine eldre tannklinikker, og inn i det flunk nye, og moderne Helsehuset i Haugesund. Med seg på laget hadde de 10 usedvanlig tannfikserte mennesker. De fant seg alle godt til rette, og pasientene satte pris på flottere omgivelser mens tannboren levde sitt samme vante, durende liv.

På disse fire årene har det ikke bare gått i frivillig roting i munnen til andre mennesker, snarere tvert i mot. Ikke mindre enn fem små, fremtidige tannleger og tannpleiere er satt til verden, en førstegangsfarmor så stolt, og en spent kommende mormor. To forlovelser, ett giftemål, tre nybyggde hus, oppussing og renovering, og en låtutgivelse. Og et virus. Et forbanna virus. Covid-19. En nedstengelse. Usikkerhet. En rolig oppstart. Smittevernsutstyr. Tålmodige og forståelsesfulle pasienter. Forsinkelser. Takk. Takk til dere alle for støtte og forståelse siste året.

Vi fortsetter eventyret vårt i Helsehuset med enda en ny tannlege på laget, en oralkirurg og to nye tannlegeassistenter. Vi håper at også du blir med oss på eventyret, og lover som regel en lykkelig slutt, selv om veien dit noen ganger kan være udiskutabelt ubehagelig 😉

Snipp, snapp, snute – god påske til alle der ute! 🐣